Gekookte mosselen

Gekookte mosselen

Gekookte mosselen

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 teentje knoflook, fijngesneden
2 tomaten, in blokjes
20 gr boter
2 kg kleine mosselen in de schelp, schoongespoeld
1 dl crème fraîche
2-3 el fijngesneden peterselie
2 el fijngesneden bieslook

Bereiden

Bak de knoflook, sjalotjes en tomaat 2 min in een grote pan in de boter op zacht vuur. Voeg de mosselen (kapotte weggooien) en crème fraîche toe en kook ze circa 5 min in een gesloten pan tot alle schelpen open zijn. Schud de pan regelmatig. Roer de peterselie en bieslook erdoor. Serveer er stokbrood bij. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes